Røgringen

Hvis jeg havde vidst det

Hvis jeg havde vidst, hvor ond og sur og utilregnelig og skammeligt selvmedlidende jeg blev af at holde op med at ryge, var jeg ikke sikker på, jeg havde gjort det. Det her er op ad bakke - på cykel - Mont Blanc i regn og strid blæst, og uforcerbare klipper og hæslige slugter og pissebange stirrer man sig selv i møde. Er det virkelig mig det her? Så klynkende, ynkende, flæbende forfærdelig?

Og så alle de kilo chokolade jeg har ædt for at kunne holde det ud. Hvilket nu gør, at jeg ikke kan holde mig selv ud, fordi jeg er blevet så fed af at æde al den dejlige, trøstende chokolade. Som varmer her og nu i en lunende strøm gennem halsen, men når det så stivner og lægger sig i uklædelige folder og bælter på mave, ankler, hals og hage - fuck!

Kan huske en vikarierende præst i kirken takkede nej til den cigaret jeg bød ham og sagde: Jeg er 49 nu og har lyst til at se, hvem jeg er inde bag røgen.

Jeg har om ikke lyst til at se, hvem jeg er inde bag røgen, så i hvert fald nu mulighed for det... Rystende indblik i sin egen skidne karakter. Inden længe står jeg vel med en kniv i hånden og slår serier af mennesker ihjel. Som jeg sagde for nylig på Fjæsbog - citat Trier: I understand Hitler...

Der bor meget ondt i et menneske. Også meget godt selvfølgelig. Men få øje på det, det kan jeg fandensparkeme ikke pt.

F'resten har jeg ikke spist slik nu i fire dage. Har luget i to på hinanden følgende dage. Spillet orgel i to-en-halv time i dag. Snerret, vrisset og opført mig uvenligt over for mine omgivelser.M.a.o. været en blandet (mis)fornøjelse...

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.08 | 23:25

Så gode tekster, Margrethe! - Du bør samle dem og udgive dem på et tidspunkt! Husk også dine Facebook-tekster!

...
26.11 | 17:59
Brændt har modtaget 1
10.05 | 08:56
Ny bog har modtaget 1
31.08 | 23:23
Fotos - konf 09 har modtaget 1
Du kan lide denne side