Røgringen

Nu skyder jeg mig snart en kugle for panden

Jeg hader det. Jeg hader mit fucking liv. Jeg savner mine cigaretter så meget og ved ikke, om jeg nogensinde bliver menneske igen. I går havde jeg 1/2-årsdag og der var ingen trut i horn og flag og balloner, det var bare hverdag, og vist elsker jeg hverdagen (fucking nej! jeg hader også hverdagen, sådan ved nærmere eftertanke), men jeg hader røgfriheden. Hvad nytter det, at jeg nu måske når at blive halvtreds år, når jeg alligevel ikke rigtig gider leve mit liv?

Jeg svor, at jeg ikke ville blive en bitter, ensom kælling der sad i et hjørne og var sur over, at ingen bød hende op til dans. Men netop sådan er jeg. Sur, trist, på randen af suicidal... At være røgfri er at være tæt på sig selv, et sted jeg absolut ikke gider befinde mig. Og alle andre siger: - Iiiiih, jeg har ikke savnet det et sekund (røgen, sic!) eller: - Hvis jeg havde vidst det var så let, så... (at holde op, sic!)

Men jeg er jo også bange for at dø... så hvad er værst at have et ikke-liv i (potentielt) meget lang tid, eller et sandsynligvis kortere liv, men måske mindre ensomt?

Og hvor fantastisk er det lige at tage 57 kg på eller i omegnen af og gå og være glad for, at man nu VIRKELIG har fået vinkeflæsk og mormorhage? For iha, jeg er holdt op med at ryge, så pyt med de tyve kilo. Jeg synes ikke, det er pyt. Jeg synes, det er lort.

Aldrig har jeg været så deprimeret. Ikke siden jeg sidst var deprimeret. Formentlig over noget helt andet. Måske over at jeg røg og var bange for at dø af det?!

De siger den sidste tid er grim, som ryger. Vis mig det menneske der dør værdigt og smukt, selv uden røg! Endestationen er under alle omstændigheder grim, rynket, lasket, dement, impotent, inkontinent. FUCKING FUCK!

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.08 | 23:25

Så gode tekster, Margrethe! - Du bør samle dem og udgive dem på et tidspunkt! Husk også dine Facebook-tekster!

...
26.11 | 17:59
Brændt har modtaget 1
10.05 | 08:56
Ny bog har modtaget 1
31.08 | 23:23
Fotos - konf 09 har modtaget 1
Du kan lide denne side