Røgringen

Rask og røgfri

Det er så fedt. En kræftramt kollega er nu erklæret rask, men pudsigt nok sad jeg i går ved siden af en anden, som straks var begyndt at ryge, da han fik konstateret kræft (det var dog ikke lungekræft)... så der er mange veje og vildveje, og vi SKAL jo dø.

Status her næsten et år efter er, at jeg er glad for at være sluppet af med smøgerne, men det har været en ufattelig kamp. Jeg har følt mig lige så kriseramt som dengang jeg blev skilt. Så i mit tilfælde tog det altså mindst et år. Jeg vil ikke afvise, at andre mennesker kan komme igennem krisen på kortere tid! Men gør det dog... hvem fanden gider være slave af noget så klamt som smøger?

Selv om jeg må tilstå, at jeg stadig nyder lugten af røg og nikotin... ikke så meget den dunst krop, hud, hår, mund udsender på en ryger, mere bare frisk røg fra en smøg. Det er sgu da lækkert!

Nu mangler jeg bare at tabe mig. Jeg har kompensationsspist, det skal ingen hemmelighed være. Og gør det nok til dels stadig. Har jo altid haft "spiseproblemer", så derer vel ikke noget at sige til, at det vågnede gevaldigt op til live, da smøgerne røg ud... sådan er det, summen af laster og problemer er stort set altid den samme... Man kan tro, man har stoppet hullet der, for så at opdage, at vandet tæsker ind ad et andet, endnu større, hul over i den anden side af skibet. Og det skal nok synke, før eller siden, på den ene eller den anden måde. Sådan er det bare at leve. Noget jeg har meget svært ved at vænne mig til...

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.08 | 23:25

Så gode tekster, Margrethe! - Du bør samle dem og udgive dem på et tidspunkt! Husk også dine Facebook-tekster!

...
26.11 | 17:59
Brændt har modtaget 1
10.05 | 08:56
Ny bog har modtaget 1
31.08 | 23:23
Fotos - konf 09 har modtaget 1
Du kan lide denne side